HÍREK

Rendkívüli közlemény

0 Komment | Uncategorized

Értesítjük vendégeinket, hogy a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel a rendezvényt ki kellett üríteni, be kellett zárni.

Ez a döntés az illetékes szakhatóságokkal közösen összeállított és általuk engedélyezett biztonsági terv alapján született. Ez a terv kitér a rendkívüli időjárási körülmények, mint szélerő, csapadék, villámlás. Ezek mértéke, folyamatosan egyeztetve a hatóságokkal és mérve meghaladta a biztonsági tervben foglaltakat.
A hatóságok javaslatára a biztonságért felelős személyek meghozták azt a döntést, hogy kiürítik és bezárják a fesztivált a látogatók...

Olvass tovább...

Már a Borsodi RockPart’16 első napja mart, mint a kígyóméreg

0 Komment | Uncategorized

Angyal hangú metál Istennő jött közénk, hogy oltáránál áldozzunk, a szimfonikus dallamok ütköztek a kemény akkordokkal és a pergő, rezgő ritmussal, hogy örvényt kavarva söpörje el a Borsodi RockPart közönségét. Már az első nap mart, mint a kígyóméreg és Molnár Máté (Road) szavaival élve: „2016-ban is kiba…jó hely ez a RockPart”.

De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogyan is indított a fesztivál. Forró hőség, gyülekező rockerek, már reggeltől kezdve izzott...

Olvass tovább...