Jegyek

 
Bérlet elővétel 12 490 HUF
Bérlet helyszínen  14 900 HUF
Napijegy elővétel 4 490 HUF
Napijegy helyszínen 5 290 HUF
0. nap napijegy elővétel 2 900 HUF
0. nap napijegy helyszínen 3 900 HUF
Kempingjegy helyszínen / fő 1 000 HUF
Családi bérlet helyszínen * 39 900 HUF
Családi napijegy helyszínen * 14 900 HUF


* Csak helyszínen vásárolható, 2 felnőtt és maximum 2, 14 év alatti gyermek részére. A családi bérlet 3+1 napra érvényes.

 

Fesztiváltérkép

Fesztiváltérkép
 

Helyszín, szálláshelyek

Balatonszemes Kereskedelmi szállások Magánszállók
 
Megközelítés
 
Oszkár Telekocsi
 
Menetrendek
MÁV Menetrend Volán Menetrend
 

Támogatóink

  Balatonszemes Önkormányzata    
  NKA Szakmai beszámoló  
 
Házirend

Kedves RockPart Fesztiválózó!

Szeretnénk köszönteni Téged a RockPart '14 Rockfesztiválon, Balatonszemesen!
A belépőjegy megvásárlásával van néhány fontos szabály, amit kérlek tarts be, hogy semmi ne akadályozzon meg a biztonságos és felhőtlen szórakozásodban.

 

Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra váltjuk. Ezt a karszalagot (mind a bérlet, ill. napijegy esetében) mindvégig a csuklódon kell viselned az érvényességi idő alatt. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Fesztivál területén folyamatosan ellenőrzik.
Amennyiben RockPart napijegyes karszalagot váltottál, abban az esetben a tárgynapon reggel 10:00 órától másnap reggel 10:00 óráig tartózkodhatsz a Fesztivál területén.
A RockPart bérletes karszalag a csütörtök 10.00. órai kapunyitástól, hétfő délig, sátorbontásig érvényes. A karszalagot csak a csuklódon viselheted és fokozottan ügyelj, hogy ne sérüljön, mert a sérült karszalag érvénytelen, nem pótolható és nem cserélhető le!

 

Amennyiben a Fesztivál területén kialakított sátorhelyen szeretnéd sátradat felhúzni, úgy az ottalvásos sátorjegyedet 1000 HUF-ért válthatod meg sátranként a pénztárnál.
A rendezvény területén a tűzgyújtás szigorúan TILOS!
Ha autóval érkeztek, a Rendezvény főbejáratánál található parkolóban le tudtok parkolni, amely ingyenes.

 

6 éves alatti gyermekek számára ingyenesen látogatható a fesztivál, szülői felügyelettel!
6 éves feletti gyermekek számára teljes árú jegy váltandó!
14 életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a fesztivál területére.

A Fesztiválra csak annyi élelmiszert hozhattok magatokkal, amely a személyes szükségleteiteket fedezi, kereskedelmi mennyiségben nem!

A Fesztivál területére semmilyen állatot nem hozhattok magatokkal!

A Fesztivál területére nem hozhatsz be magaddal mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat!

Tilos behozni:

Üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot, balta, fél méternél hosszabb lánc, tűz,- és robbanásveszélyes anyagok stb.), ez szabálysértésnek minősül.

Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert hozhattok magatokkal félliteres műanyagpalackban. Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

A vendéglátó sátrakban 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki! Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – A Fesztiválok területén is tilos! Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

 

Ha a Fesztivállal kapcsolatban információra lenne szükséged, vagy bármilyen panaszod van, munkatársaink az információs pultban készséggel állnak rendelkezésedre. Kérjük, a talált tárgyakat szintén az információs konténernél add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

 

A Fesztiválról hang- és képfelvétel készül.

Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Fesztiválszervezőkkel szemben.
Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A Fesztivál területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!

 

Köszönjük hozzájárulásodat a biztonságos fesztiválozáshoz!

 

Rockban gazdag időtöltést kívánunk!

A szervezők

 

 
   
 
Impresszum