HÍREK

Rendkívüli közlemény

0 Komment | Uncategorized

Értesítjük vendégeinket, hogy a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel a rendezvényt ki kellett üríteni, be kellett zárni.

Ez a döntés az illetékes szakhatóságokkal közösen összeállított és általuk engedélyezett biztonsági terv alapján született. Ez a terv kitér a rendkívüli időjárási körülmények, mint szélerő, csapadék, villámlás. Ezek mértéke, folyamatosan egyeztetve a hatóságokkal és mérve meghaladta a biztonsági tervben foglaltakat.
A hatóságok javaslatára a biztonságért felelős személyek meghozták azt a döntést, hogy kiürítik és bezárják a fesztivált a látogatók...

Olvass tovább...

Már a Borsodi RockPart’16 első napja mart, mint a kígyóméreg

0 Komment | Uncategorized

Angyal hangú metál Istennő jött közénk, hogy oltáránál áldozzunk, a szimfonikus dallamok ütköztek a kemény akkordokkal és a pergő, rezgő ritmussal, hogy örvényt kavarva söpörje el a Borsodi RockPart közönségét. Már az első nap mart, mint a kígyóméreg és Molnár Máté (Road) szavaival élve: „2016-ban is kiba…jó hely ez a RockPart”.

De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogyan is indított a fesztivál. Forró hőség, gyülekező rockerek, már reggeltől kezdve izzott...

Olvass tovább...

WACKEN METAL BATTLE 2016 - MAGYARORSZÁG

0 Komment | Uncategorized

A Wacken Metal Battle a világ egyik legnagyobb metálfesztiválja, a németországi Wacken Open Air nemzetközi tehetségkutatója és zenekari versenye. Az országonkénti győztesek fellépési lehetőséget kapnak a 2016-os Wacken Open Air fesztiválon (2016. augusztus 4-6.), ahol további 29 ország nyertesével csatáznak a döntőben az értékes nyereményekért.

A magyarországi élő döntő 2016-ban a Rockpart fesztiválon lesz június 23-24-25-én, napi két (összesen hat) zenekar részvételével. A győztes a Wacken Open Air-es koncertjéhez a Monster energiaital...

Olvass tovább...

ROCK, METAL, BALATON 2016-BAN IS, JÖN A ROCKPART’16

0 Komment | Uncategorized

A RockPart’16 egy különleges, nyárindító meghívóval állt a rock és metal szerelmesei elé. A most bejelentett fellépők hallatán újra érezhető, hogy zúzós, vegytiszta rock/metal programcsomagot kapunk az arcunkba idén nyáron. Mert igen, 2016-ban is 3 napon át tartó őrület lesz a Balaton partján, Balatonszemesen.

Valahogy így kezdődött: „Kezd velünk a nyarat egy 3 napon át tartó, kőkemény zúzással, hajnalig tartó pogóval és buival…”

És valahogy így folytatódott: „A bandák, akik majd lázba hoznak,...

Olvass tovább...

Apocalyptica (FIN) a RockPart-on!

0 Komment | Uncategorized

Ha ötvöttük a chello és heavy metal fogalmát, akkor a finn Apocalyptica együttes a végeredmény. Június 24-én, pénteken a RockPart Nagyszínpadán a híres finn formáció az Apocalyptica!

Olvass tovább...
<< Régebbi hírek