HÍREK

RockPart '16 - 2016.06.23-25. - Balatonszemes

0 Komment | Uncategorized

Az idei évben 2016. június 23 és 25 között kerül megrendezésre a RockPart Fesztivál, Balatonszemesen. A fesztivál idén is ígér meglepetéseket, ezért kövessétek Facebook oldalunkat! A jegyértékesítés február 1-én indul, a Ticketportal hálózatán.

Olvass tovább...

Kőkemény rockkal és metállal sorozták meg a fesztiválozókat a Balaton partján

0 Komment | Uncategorized

3 nap kőkemény rock és metál, külföldi világsztárok, a legnépszerűbb magyar rock bandák, arcokat leszakító hörgések és üvöltések, elementáris energiák, libabőr, katarzis élmények, őrület és örömkönnyek – óriásit zúzott a RockPart’15.

A harmadik évadját taposó fesztivál bebizonyította, hogy van létjogosultsága hazánkban is az igényes rockzenének. 3 napon át, 3 színpadon megállíthatatlanul szólt a kemény fémzene. A rock és metál óceán minden árnyalatába belekóstolhattak és belemerülhettek a fesztiválozók.  Olyan kiváló zenészek, művészek látogattak...

Olvass tovább...

Hatalmas bulik és vérfagyasztó élmények a RockPart 2. napján

0 Komment | Uncategorized

Izzadságtól csillogó félmeztelen testek, tetoválások, dús hajsörények, rituáléhoz maszkírozott arcok, 1000 méteres mélységből feltörő hörgések és üvöltések, zsigerekre ható energiák – a RockPart második napján a nagy slágerekben, kemény zúzdában és vérfagyasztó élményekben volt része a fesztiválhadnak.

A fesztivált elárasztotta a minőségi rock zene, a tér és tudat, a rock és metál spektruma végtelenné tágult, a dobok, gitárok és a mély orgánumok gondoskodtak a hamisítatlan fesztiválélményről.

Nappal Balaton, éjjel RockPart, a...

Olvass tovább...

Vulkánként tört ki a rock a Balaton partján!

0 Komment | Uncategorized

Subscibe, Clawfinger, My Dying Bride, Moby Dick, Alvin és a Mókusok – brit doom metál, svéd rapmetal, magyar rock és punk, erős fellépőkkel indított pénteken a RockPart.

A rock vulkánként tört ki, és forró lávafolyamként áradt szét a fesztiválozók között, hogy a hétvégén felejthetetlen élményben részesítse a kemény rocker férfi és női szíveket.

Ki vagy? Honnan jöttél? Mivel jöttél? Hogy nézel ki? A RockParton mindez nem számít! Színes társaság gyűlt...

Olvass tovább...

Rock, Metal, Balaton…. – RockPart 3. évad újratöltve!

0 Komment | Rock

A Magyar Tenger partján, az izzó nyári napokon, a hűsítő Balaton és a jéghideg csapolt sör társaságában újra közös szenvedélyünknek, a rock, metal és hardcore zenének élhetünk augusztus 7. és 9. között Balatonszemesen, a RockPart Fesztiválon.

Hogy mire számíthatunk az idei fesztiválon?

Kemény fémzene, megannyi stílus, a rajongott zenei fordulatok, a különböző zenei áramlatok párhuzama, ütközése és összeolvadása, az energiák felszabadulása és áradása. Karcos, zúzós és izmos zenei felhozatal,...

Olvass tovább...
Újabb hírek >>